Ege Postası
Geri

Soydan: Bakan Gül'ün telefonu bana güç kattı

İzmir'de 4 yıl önce eski eşi tarafından silahla vurularak ağır yaralanan ve zorlu bir tedavi süreci sonrası mesleğine dönebilen avukat Jale Soydan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün telefonla Kadınlar Günü'nü kutlamasının kendisine güç kattığını belirtti. Önce hayata sonra mesleğine dönmüştü...
Soydan: Bakan Gül'ün telefonu bana güç kattı
Haberler / Güncel
9 Mart 2019 Cumartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, 4 yıl önce eski eşi tarafından silahla vurularak ağır yaralanan ve mesleğine yeni dönebilen avukat Jale Soydan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün kendisini arayarak Kadınlar Günü'nü kutladığını söyledi.

Avukat Soydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün basında yer alan "Mucize avukat önce hayata, sonra mesleğine döndü" başlıklı habere ilişkin Bakan Gül'ün kendisini aradığını belirtti.

Bakanın araması ve Kadınlar Günü'nü kutlaması nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden Soydan, "Hal hatır sordu. 'Yürüyor olmanıza ve yeniden mesleğe dönmenize çok sevindim. Sizin için yapabileceğim bir şey var m? İnşallah tamamen yürüyeceksiniz' dedi. Çok nazik ve samimiydi. Jesti hoşuma gitti. Bakanımızın telefonu bana güç kattı. İnsan mutlu oluyor. Etkilendim ve şaşırdım." diye konuştu. 

İzmir'de 4 yıl önce eşi tarafından silahla vurulan ve zorlu ameliyatların ardından hayata tutunan avukat Jale Soydan, uzun süreli fizik tedavi sonrası kısa mesafelerde tek başına bastonla yürümeye başlamış, mesleğine dönerek cübbesini yeniden giymişti. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası