Ege Postası
Geri

Soyer, Ankara'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

İsmi uzun süredir parti kulislerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan ancak adaylık dosyası almayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile 20 dakikalık bir görüşme yaptığı öğrenildi. Başkan Soyer, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü
Soyer, Ankara'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü
Haberler / Yerel Politika
15 Aralık 2018 Cumartesi 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi partilerde aday belirleme çalışması sürüyor. Pekçok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan aday adayını açıklayan CHP Genel Merkezi, İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçeyle ilgili tek isim telafuz etmezken, gözler Ankara'ya çevrilmiş durumda.

CHP'li aday adayları ve mevcut belediye başkanları belirsizlik sürecinde bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara'nın yollarını aşındırıyor.

İsmi uzun süredir kulislerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan ancak adaylık dosyası almayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da görüştüğü öğrenildi.

Yaklaşık 1 hafta önce Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep eden Başkan Soyer'e bugün için tarih verildiği aktarıldı.

Edinilen bilgiye göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun makamında başbaşa gerçekleşen ve 20 dakika süren görüşmede aday adaylığı ve yerel seçimlerle ilgili fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası