Ege Postası
Geri

Soyer açıkladı: İzmirliler 3 günde yaklaşık 40 bin iftar paketi aldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkanın Günlüğü paylaşımında bugün, yasak sonrası İzmir'in bir çok ilçesinde semt pazarları kurulacağını, vatandaşların önlemleri dikkate alarak alışveriş yapmaları gerektiğini belirtti. Soyer, 'Pandeminin yayılma hızının düştüğü yolunda iyi haberler alıp mutlu olsak da önlemlerden aman vazgeçmeyelim. Zorunlu olmadıkça lütfen dışarıya çıkmayın' dedi.
Soyer açıkladı: İzmirliler 3 günde yaklaşık 40 bin iftar paketi aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Nisan 2020 Pazartesi 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün dayanışma kampanyasında son durumu anlatırken yasak sonrası uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Soyer, Başkanın Günlüğü'ne şunları yazdı;

"Günaydın sevgili İzmirliler. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

Bugün birçok ilçemizde semt pazarları kurulacak. Önlemlerinizi alarak alışverişinizi yapın ve fiziki uzaklığa çok dikkat edin. Zorunlu değilseniz lütfen sokağa çıkmayın.

halkinbakkali.com üzerinden açtığımız gıda paketi dayanışması ve iftar yemeği kampanyasına desteğiniz olanca hızıyla devam ediyor. ‘Bir iftar da sen ver’ diye duyurduğumuz kampanyada İzmirliler 3 günde yaklaşık 40 bin iftar paketi alarak bağışladı.

20 liraya alınan iftar paketleri 2 kişilik olduğundan 80 bin kişinin iftar sofrasını İzmirlilerin kurduğunu iftiharla söylemek isterim.

İzmirliler bu konuda da beni yanıltmadı.

İftar programımız Ramazan ayı boyunca devam edecek ve sizlerin de katkısıyla her gün en az 10 bin kişi sıcak, sağlıklı yemekle iftar yapacak.

Pandeminin yayılma hızının düştüğü yolunda iyi haberler alıp mutlu olsak da önlemlerden aman vazgeçmeyelim. Zorunlu olmadıkça lütfen dışarıya çıkmayın.

Hoşça kalın, sağlıkla kalın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası