Ege Postası
Geri

Soyer'den afet bölgesine yapılan yardımla ilgili rapor!

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım seferberliği sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'den çıkan bir geminin daha İskenderun Limanı'na ulaştığını bildirirken, afet bölgesine yapılan yardımların son bilgilerini paylaştı.
Soyer'den afet bölgesine yapılan yardımla ilgili rapor!
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2023 Cumartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, afet bölgesine yapılan yardımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

GEMİ BU SABAH ULAŞTI!

Soyer, Yardım malzemeleriyle İzmir'den yola çıkan gemimiz bu sabah İskenderun Limanı'nda yük tahliyesini gerçekleştirdi. Malzemeleri 5 TIR ve 5 kamyon ile Hatay Koordiasyon Merkezi'ne sevkettik. Buradan ihtiyaç olan yerleşim yerlerine nakledip depremzede vatandaşlarımıza ulaştıracağız." dedi.

YARDIM RAPORU

Soyer deprem bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili de son bilgileri paylaştı.

Tunç Soyer, "10 Şubat (dün) 13 TIR ve 24 kamyon ile yardım malzemelerini Adana, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Hatay, Adıyaman ve Maraş illerine yola çıkardık. Toplamda 3 uçak, 2 gemi, 134 TIR, 106 kamyon ile Deprem bölgesine 481.500 battaniye, 11.200 yorgan ve yastık. 837.731 parça giyim malzemesi, 17 bin hijyen paketi, 8.500 paket hijyenik ped, 21 bin gıda paketi, 30.500 bebek bezi ve maması, 600 bin litre içme suyu, 850 adet çadır, 9 bin soba ve ısıtıcı, 113 ton yakacak, 65 adet jeneratör ve tonlarca insani yardım malzemesi gönderdik." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası