Ege Postası
Geri

Soyer'den bir zirve daha: 6 partiyle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 6 siyasi partinin il başkanları ve Millet İttifakı'nın İzmir Milletvekilleriyle 2 Nisan Cumartesi günü bir araya geleceği öğrenildi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılacak toplantıda Soyer'in Büyükşehir’in yatırım ve projelerine ilişkin örgüte bilgi vereceği ifade edildi. Soyer daha önce de CHP İzmir İl Örgütü'yle bir toplantı yapmıştı.
Soyer'den bir zirve daha: 6 partiyle buluşacak
Haberler / Yerel Politika
28 Mart 2022 Pazartesi 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir’in yatırım ve projelerine ilişkin bilgi vermek üzere CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirmişti.

Edinilen bilgilere göre Soyer, bu sefer de Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakatı'na imza atan 6 siyasi partinin (CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti) il başkanları ve il yöneticileri ve Millet İttifakı'nın İzmir Milletvekilleriyle bir araya gelecek. Zirvede Soyer’in Büyükşehir’in çalışmalarıyla ilgili sunum yaparak il başkanlarıyla vekilleri bilgilendireceği belirtildi. 

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki toplantının 2 Nisan Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası