Ege Postası
Geri

Soyer korona testi beklerken programına ara vermedi

Dün koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’la Balkan Gecesi’ne yakın temas halinde olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, test için beklerken programına da ara vermedi. Soyer, bugün Halkın Bakkalı’nın 6. şubesinin açılışı için Buca’daydı.
Soyer korona testi beklerken programına ara vermedi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Eylül 2020 Perşembe 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde İzmir’de Balkan Gecesi’ne katılan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıkması İzmir gündemine oturdu. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP’li milletvekilleri, parti yöneticileri ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birçok Balkan Derneği katılım göstermişti.  Toplantıya katılanlar büyük risk altında kalırken, Büyükeşehir Belediye Başkanı Soyer’in Öztrak ile maskesiz yakın temasta olduğu fotoğraf dikkat çekmişti.

Henüz koronavirüs testi yaptırmadığı öğrenilen Soyer, bu süre içerisinde programını bozmadı.

Başkan Soyer bugün, eşi Neptün Soyer ile birlikte Halkın Bakkalı’nın 6. Şubesinin açılışı için Buca’daydı. Eski Kasaplar Meydanı’nda gerçekleştirilen açılışta herkes maske kurallarına riayet ederken Soyer’in sosyal mesafeyi korumaması dikkat çekti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası