Ege Postası
Geri

Soyer ve Gümrükçü cephesinde 'Barış Rüzgarları'... Yeni dönemin başlangıcı mı?

İzmir politikasının iki önemli ismi, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, uzun süredir devam eden siyasi rekabetlerine rağmen Türkiye'nin ilk Geçici Kadın Barınma Merkezi'nin açılışında omuz omuza durdu. İzmir'in siyasetinin gündemine oturan bu olay, kulislerde “yeni bir dönemin başlangıcı” olarak yorumlandı.
Soyer ve Gümrükçü cephesinde 'Barış Rüzgarları'... Yeni dönemin başlangıcı mı?
Haberler / Yerel Politika
16 Şubat 2024 Cuma 17:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- HABER MERKEZİ- 2019 yerel seçimlerinden bu yana birbirlerine siyasi rakip olan ve CHP Genel Merkezi tarafından yeni dönemde aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Büyükşehir Belediyesi'nin Geçici Kadın Barınma Merkezi'nin açılışında bir araya gelerek, siyasi bir birlik mesajı verdi.

Törene, Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer'in yanı sıra Utku Gümrükçü, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay gibi isimler katıldı.

İki başkanın aynı platformda yer alması, İzmir'deki politik atmosferde uzlaşı ve iş birliğinin önemine dair güçlü bir işaret olarak değerlendirilirken, kulislerde “yeni bir dönemin başlangıcı” olarak yorumlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası