Ege Postası
Geri

Soylu Ataköy sakinleriyle buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ataköy Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Başkan Soylu, ilçenin kalkınması adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.
Soylu Ataköy sakinleriyle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Haziran 2014 Pazartesi 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, sabah mesaisine Ataköy Köyü’nde başladı. Vatandaşlarla buluşmasında seçim çalışmalarında söz verdiği projelerin yerine getirileceğini ifade eden Soylu, “  9 alanda 99 proje ile seçim çalışmalarımızı yürütmüştük. 30 Mart’ın ardından verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sadece verdiğimiz sözler değil vatandaşlarımızın isteklerini de yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz “ dedi.
 
Halkın mutluluğu bizim mutluluğumuz
 
Menderes’e uzun yıllar hak ettiği değerin verilmediğini ifade eden Soylu, “ İlçemizin makus talihini değiştirmek için kolları sıvadık. Bu sadece bizle olacak bir durum değil. Hep birlikte çaba harcayarak ilçemizi istenilen seviyeye taşıyabiliriz. İlçe genelinde olduğu gibi Ataköy’de de en büyük sorunların başında temizlik geliyor. Bu sorunun ortadan kalkması için kurduğumuz Temizlik Müdürlüğümüz ile Menderesimizin her noktasında temizlik çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız sadece belediyemize ait görev alanları içinde olmayacak. İlçe genelinde gerçekleştireceğimiz temizlik çalışmalarının ardından mezarlıklarımızı da temizleyeceğiz. Biz ‘ Bu bizim görev alanımızda değil, bu çalışmayı yapamayız’ demiyoruz, vatandaşımızın mutluluğu için her çalışmayı yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevde olduğum süre boynuca bu böyle olacak. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu yüzden üzerimize düşen görevlerin yanı sıra vatandaşlarımızın istekleri içinde var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası