Ege Postası
Geri

Soylu: Canların hayatı polemik yapılacak konu değildir!

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokak hayvanlarının uyutulması teklifini eleştirdi. Soylu'nun, "Canların hayatı polemik yapılacak konu değildir. Onlar Allah’ın bize emanet ettiği sessiz kullarıdır" dediği öne sürüldü.
Soylu: Canların hayatı polemik yapılacak konu değildir!
Haberler / Politika
26 Mayıs 2024 Pazar 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla, AK Parti 30 gün içinde sahiplendirilemeyen sokak hayvanlarını uyutma teklifini TBMM’ye getirmeye hazırlanıyor.

Meclis’te oylamaya sunulması beklenen teklife tepkiler gün geçtikçe büyüyor.

Oda TV'den alınan habere göre; eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Sokak hayvanlarının uyutulma seçeneğine karşı çıkan Soylu şunları söyledi:

"Köpeklerin uyutulması ülke toplumunda büyük yaralar ve geri dönüşü olmayan travma yaratır. Avrupa’nın yapmış olduğu uyguladığı kötü örnekler bizim merhametli Türk halkının örf ve adetlerine uygun değildir. Köpeklerin uyutulması, yok edilmesi böyle pervasızca kabul edilmesine gönlüm razım değildir. Yapılacak olan belediyelerin sistemli bir biçimde bu sorunu çözmesidir. Canların hayatı polemik yapılacak konu değildir. Onlar Allah’ın bize emanet ettiği sessiz kullarıdır. Yaratılanı severiz yaratandan ötürü."

NE OLMUŞTU?

AK Parti'nin bu teklifine Büyük Birlik Partisi ve MHP yeşil ışık yakarken, CHP, Yeniden Refah Partisi ve DEM Parti tepki göstermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası