Ege Postası
Geri

Soylu afişler üzerinden Kocaoğlu'nu eleştirdi

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentin çeşitli noktalarında uzun süredir duran Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a ait afişler üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu eleştirdi. Soylu'dan sosyal medyada dikkat çeken çıkış
Soylu afişler üzerinden Kocaoğlu'nu eleştirdi
Haberler / Yerel Politika
2 Haziran 2016 Perşembe 09:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Başbakan seçilmesinden sonra İzmir yıllar sonra Başbakan çıkarırken, AK Parti teşkilatı  kentin çeşitli noktalarına   "İzmirli Başbakan" sloganıyla afiş ve pankart asmıştı. 

Efes 2016 tatbikatını izlemek için İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'la ilgili de kentin bir çok noktasına görsel yerleştirilirken, İzmir'de adeta AK Parti rüzgarı esti. 

Afişlerin kent sokaklarında uzun süredir durmaya devam etmesine CHP kanadından tepki geldi. CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, afişler üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu eleştirdi.

KOCAOĞLU KORUMA ALTINA ALMIŞ

Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;
"Kamu Oyunun Dikkatine...Binali Yıldırımın Başbakan olacağı belli olduğundan bugüne ve RTE İzmir'e gelişinden bugüne İzmirin dört bir tarafı AKP,Binali ve RTE afişleriyle dolu, ama maalesef Aziz Kocaoğlu ve ekibi bu afişleri toplamadığı gibi koruma altına almış görünüyor. Başkanı olduğum derneğin afişlerini anında toplayan belediyemiz acaba ne yapmaya çalışıyor bilen varsa açıklasın lütfen."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası