Ege Postası
Geri

Sportif aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’de 6 aydır mahalle mahalle gezerek kendisini ve projelerini anlatmaya devam ediyor.
Sportif aday
Haberler / Yerel Politika
22 Aralık 2013 Pazar 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Her mahalleye en az bir prestijli proje ile yola çıkan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Şirintepe Mahallesine spor tesis alanları kazandıracaklarını belirterek Çiğli spor akademisinin temellerini burada atacaklarını kaydetti. Sporun gençlerin gelişimindeki önemine değinen Talak, “Çocukları mutlaka spora yönlendirmemiz gerekiyor. Çünkü spor çocukları hem bedenen hem de zihinsel olarak geliştirir. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Bu projelerle gençlerimizi kazanacağız” dedi.

Aday adayı Ali Talak, Şirintepe Mahallesi’ne kazandıracakları spor akademisinin yanı sıra acilen kentsel dönüşümü uygulayıp sosyal ve kültürel tesis alanları kazandırarak daha yaşanabilir bir mahalle hedeflediklerini belirtti.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası