Ege Postası
Geri

Sudan çıkarılan itfaiye araçları tabela engeline takıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve AKS 110 Merkezi’nde su altında kalan araçlar, tabela engeline takıldı. Sel sularında hasar gören ve çalışamaz durumdaki itfaiye araçlarının yüklendiği TIR, yükseklik sebebiyle merkezden çıkamıyor. Araçları çıkarmak için tabelayı sökme işlemleri devam ediyor.
Sudan çıkarılan itfaiye araçları tabela engeline takıldı
Haberler / İzmir
27 Kasım 2013 Çarşamba 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir’de dün sabah saatlerinde başlayan yağışın ardından cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı ev ve işyerleri, hastalık çıkmaması için dezenfekte ediliyor. İtfaiye ve AKS 110 Merkezi’nde de temizlik çalışmaları sürüyor. Suları tamamen boşaltan ekipler, ekipmanları ve dolapları yıkıyor. Suların çekilmesinin ardından hasar gören itfaiye araçları çalışmadığı için TIR’la merkezden çıkarılmak istendi fakat "İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve AKS 110 Merkezi" yazılı tabelanın yüksekliği sebebiyle çıkarılamadı. Bunun için ekipler, çağrılan vinçler yardımıyla tabelayı sökmek için çalışma başlattı. (CİHAN)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası