Ege Postası
Geri

Suikast girişiminin ardından Trump'tan yeni açıklama

Eski ABD Başkanı Trump, seçim mitingine uğradığı silahlı saldırının ardından yaptığı ikinci açıklamada "Korkmayacağız, bunun yerine inancımızda dirençli kalacağız ve kötülüğe karşı meydan okuyacağız" dedi.
Suikast girişiminin ardından Trump'tan yeni açıklama
Haberler / Dünya
14 Temmuz 2024 Pazar 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Cumartesi günü Pensilvanya'daki uğradığı silahlı saldırıdan kendi sosyal medya platformu Truth Social'daki ikinci açıklamasını yaptı. Bu paylaşımında Trump, Cumhuriyetçi Ulusal Konvansiyonunun (RNC) bu hafta yapılacağı Wisconsin'den konuşmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Suikast girişiminin ardından ikinci kez açıklamada bulunan Trump şu ifadeleri kullandı yazdı:

"Dünkü düşünceleriniz ve dualarınız için herkese teşekkür ederim, çünkü düşünülemez olanın gerçekleşmesini engelleyen yalnızca Tanrı'ydı. Korkmayacağız, bunun yerine inancımızda dirençli kalacağız ve kötülüğe karşı meydan okuyacağız. Sevgilerimiz diğer kurbanlara ve ailelerine gidiyor. Yaralıların iyileşmesi için dua ediyor, korkunç bir şekilde öldürülen vatandaşın anısını kalbimizde taşıyoruz.

Şu anda birlik olmamız ve Amerikalılar olarak gerçek karakterimizi göstermemiz, güçlü ve kararlı kalmamız ve kötülüğün kazanmasına izin vermememiz her zamankinden daha önemli. Ülkemizi gerçekten seviyorum, hepinizi seviyorum ve bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza konuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum." (T24)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası