Ege Postası
Geri

Sultanahmet saldırısı Ankara'yı alarma geçirdi

Sultanahmet patlaması Ankara'yı alarma geçirdi. Başbakan Davutoğlu, saldırı hakkında İçişleri Bakanı Ala'dan bilgi alırken Başkent'te güvenlik zirvesi toplandı. Ankara'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yetkililerden bilgi aldı.
Sultanahmet saldırısı Ankara'yı alarma geçirdi
Haberler / Politika
12 Ocak 2016 Salı 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sultanahmet saldırısı sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi. Başbakan Davutoğlu, saldırı hakkında İçişleri Bakanı Ala'dan bilgi alırken Başkent'te güvenlik zirvesi toplandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde düzenlenen toplantıya Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun'un katıldığı belirtildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SULTANAHMET SALDIRISIYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI...
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan çıktığı dakikalarda Sultanahmet saldırısının haberi geldi. Cumhurbaşkanı Atatürk Havalimanı'na hareket ederken yol boyunca ilgililerden bilgi aldı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ YOKTU
Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne gelen Erdoğan burada da görüşmelerine devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolcu etmek için her zaman havalimanında hazır bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan bu kez yoktu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olayla ilgili bilgileri telefonla aldığı öğrenildi. Erdoğan'ın İBB Başkanı Kadir Topbaş yolcu etti.

ANKARA'YA GİTTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte Saat 11:40'da TC Ana uçağıyla Ankara'ya hareket etti.  

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu Kısıklı'dan çıkıp Atatürk Havalimanı'na hareket etti. Yol boyunca koruma jeeplerinin sinyal kesici jammerları tam kapasiteyle çalıştı. Atatürk Havalimanı'nda bekleyen Ana uçağı içinde ve çevresinde polis köpekleri arama yaptı. Özel hareket polisleri de her zamanki gibi çevrede önlem aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası