Ege Postası
Geri

Süne, adım adım hedefe yürüyor

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, İnkılap Mahallesine çıkartma yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, kadınlar ve gençleri dinleyip, yerel seçim çalışmaları ile göreve gelmesiyle gerçekleştireceği projeleri hakkında bilgiler verdi.
Süne, adım adım hedefe yürüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Aralık 2013 Salı 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-İnkılap mahallesinde sokak sokak dolaşarak esnafları işyerlerinde ziyaret ederek, onların sıkıntılarını soran CHP’li Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, esnafa 2014 Nisan ayından sonra her şeyin daha güzel olacağını sözünü verdi. Yürüttüğü çeşitli görevlerle 30 yıla yakın süredir Buca’ya ve Buca halkına hizmet veren Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne’yi iyi tanıdıklarını söyleyen vatandaşlar gönüllerindeki adayın Süne olduğunu belirttiler. Ziyaret esnasında vatandaştan büyük ilgi gören Süne’nin herkesle bir araya gelerek sorun, görüş ve önerilerini dinlemesi gözlerden kaçmadı.

'Buca Değişecek'

Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Süne, ‘Ziyaret ettiğimiz mahallelerdeki vatandaşlarımızın bizlere karşı oldukça sıcak davrandıklarını görüyor ve hissediyoruz.Artık Buca’da değişime ve yeni bir sinerjiye ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.Bizlerde onlardan aldığımız güçle çalışmalarımızı daha bir kararlılıkla yürüterek CHP'yi önce 2014 yerel seçimlerinde, sonra genelde iktidar yapıp, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Başbakan yapacağız. Ülkemizin aydınlık geleceğinin reçetesi CHP’dir. Ayrıca çalışmalarımızda bizlere destek veren esnafımıza, vatandaşlarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve partili yol arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Onların bizlere yüklemiş olduğu bu güven ve inanç bizim çalışmalarımıza ışık tutarak sorumluluğumuzu ve mücadele azmimizi daha da artırmaktadır' dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası