Ege Postası
Geri

Sünnet çocuklarına Başkan Çetin bisiklet hediye ediyor

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçe sınırları içerisinde sünnet olan yüzlerce çocuğu evlerinde ziyaret ederek her birine bisiklet hediye ediyor.Belediye Sosyal Yardım Müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısı her yıl gıda...
Sünnet çocuklarına Başkan Çetin bisiklet hediye ediyor
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçe sınırları içerisinde sünnet olan yüzlerce çocuğu evlerinde ziyaret ederek her birine bisiklet hediye ediyor.
Belediye Sosyal Yardım Müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısı her yıl gıda yardımından kıyafete, mobilyadan beyaz eşyaya birçok yardımı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Ramazan ayı boyunca Pursaklar sınırları içerisinde sünnet olan yüzlerce çocuğu ziyaret edecek olan Başkan Çetin, hem sünnet olan çocuklara hem de evdeki diğer çocuklara çeşitli hediye götürerek geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor.
Çetin, diğer apartman sakinlerini de unutmuyor, onların da taleplerini dinliyor. İlçe sakinleri Sosyal Yardım Müdürlüğü’nün ilçedeki ihtiyaç sahibi, yoksul, hasta veya değişik nedenlerden dolayı zor durumda kalan ailelere ulaşarak onların ihtiyaçlarını giderilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar.

AİLELERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Ziyaretlerde çocuklara götürülen hediyelerin dışında; mobilya, beyaz eşya, tekerlekli sandalye, gıda, kıyafet ihtiyacı olanların tespiti yapılarak kendilerine bunlar sağlanıyor. Ziyaretlerini değerlendiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşerilerinin kendilerine gösterdikleri ilgi karşısında çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi: “Hemşerilerimin kapısını çaldığımızda bizleri bağırlarına basıyorlar. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, hemşerilerimin ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi de çoluk çocuk, genç ihtiyar demeden herkesi tebessüm ettirmek bizim için en güzel hizmettir. Bu vesilesiyle tüm İslam aleminin ve kıymetli hemşerilerimin mübarek Ramazan aylarını tebrik ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası