Ege Postası
Geri

Sünnet konvoyunda çocukları araçtan sarkıtarak faciaya davetiye çıkarıyorlar

Türkiye’de sünnet cemiyeti, düğün ve asker uğurlaması sırasında oluşturulan araç konvoyları bütün trafik kurallarını alt üst ediyor. Sakarya’da bir sünnet cemiyetinde yaşı belki daha 5-6 olan bir kız çocuğu aracın arka camından...
Sünnet konvoyunda çocukları araçtan sarkıtarak faciaya davetiye çıkarıyorlar
Haberler / Genel
9 Haziran 2013 Pazar 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’de sünnet cemiyeti, düğün ve asker uğurlaması sırasında oluşturulan araç konvoyları bütün trafik kurallarını alt üst ediyor. Sakarya’da bir sünnet cemiyetinde yaşı belki daha 5-6 olan bir kız çocuğu aracın arka camından sarkarak trafikte seyretmesi yürekleri ağızlara getirdi. Yetişkin birinin de diğer camdan sarkması sorumsuzluğun böylesine pes dedirtti.

    Vatandaşlar, polisin de bu tür konvoylara ses çıkarmadığını, bunun doğru olmadığını belirterek, “Trafik kurallarının düğünü, sünneti, cemiyeti olmaz. Kurallar her zaman geçerli olmalı. Maazallah bu çocuk aracın camından düşse ve başka bir araç su çocuğa çarpsa suç kimd? Ailesinin bu tabloya izin vermesi ise işin cabası. Avrupa’da olsa bu çocuk bu aileden alınırdı." dedi.

    Vatandaşlar, bu araçların bazen polisin yanından geçtiğini ancak müdahale edilmediğini dile getirerek “ İllaki bir facia yaşanması mı gerekiyor. Polis her şartta trafik kurallarını uygulamalı. Eğer aile çocuğunun sağlığını düşürmüyorsa en azından kamu görevi yapan polis bu duruma engel olmalı.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası