Ege Postası
Geri

Süper Lig'de en çok izlenen goller Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunda yaklaşık 70 milyon gol videosu ve maç özetinin futbolseverlerin cebine taşındığı açıklandı. 'Yensen de Yenilsen de' kampanyasıyla toplam 7,2 milyon hediye dakika da kazanan GollerCepte üyelerinin...
Süper Lig'de en çok izlenen goller Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunda yaklaşık 70 milyon gol videosu ve maç özetinin futbolseverlerin cebine taşındığı açıklandı. 'Yensen de Yenilsen de' kampanyasıyla toplam 7,2 milyon hediye dakika da kazanan GollerCepte üyelerinin en çok izledikleri goller ise Galatasaray - Sivasspor maçında Selçuk İnan’ın frikikten attığı gol ile Fenerbahçe - Galatasaray maçında Burak Yılmaz’ın penaltı golü oldu.

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in, 'maç kaçırma derdine son' sloganıyla hizmet veren servisi GollerCepte, stadyumda ya da televizyon başında olmasa da takımının maçlarını takip etmek isteyenlere tüm goller ve maç özetleriyle buluşturdu.

GOLLER CEPTE’NİN DE ŞAMPİYONU GALATASARAY

GollerCepte servisi sayesinde Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonunda da operatör abonesi üyeler gole doydu. 2 milyon kişinin yararlandığı servis kapsamında abonelerin cep telefonlarına gol videoları, maç özetleri ve haberlerini içeren yaklaşık 70 milyon SMS gönderildi.

Süper Lig’de en çok izlenen gol, Galatasaray - Sivasspor maçında Selçuk İnan’ın frikikten attığı ilk gol oldu. Onu, Fenerbahçe - Galatasaray maçında Burak Yılmaz’ın penaltıdan attığı ilk gol ile yine aynı maçta Pierre Webo’nun kafa golü izledi.

Goller Cepte’de golleri en çok izlenen takımlar, Süper Lig’deki sıralamaya paralel bir şekilde gerçekleşti. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın golleri en fazla izleme ile ilk sırada yer alırken, onu Fenerbahçe ve Beşiktaş takip etti.

Galatasaray’ın kendi evinde Sanica Boru Elazığspor’u ağırladığı maçın özeti, en fazla kişinin ilgisini çeken GollerCepte haberi olurken, GollerCepte’nin mobil sitesi http://gollercepte.tv adresinin ise sezon boyunca 6 milyon kişi tarafından ziyaret edildiği açıklandı.

GollerCepte ile futbolseverlere sadece takımlarını yakından takip etme imkanı sunmakla kalınmadığı, 'Yensen de Yenilsen de' kampanyası ile takımını bildiren taraftarlara sezon boyunca 7,2 milyon hediye dakika dağıttıldığı da belirtildi.

Turkcell GollerCepte Full Paket’e abone olarak Spor Toto Süper Lig ve diğer birçok ligin tüm gol ve özetlerini takip etmenin de mümkün olduğu, ayrıca tek takımın gol ve maç özetlerini izleme, GollerCepte Avrupa Paketi ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gol bilgilerine ulaşma ya da TFF 1. Lig Paketi ile bu ligin gol ve maçlarını takip etme seçeneklerinin de geride kalan sezonda büyük ilgi gördüğü ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası