Ege Postası
Geri

Savcı, İnönü'deki coplu kavgaya 9 yıla kadar hapis istedi

İnönü Stadı’nda oynanan Beşiktaş - Orduspor maçında tribünde çıkan coplu kavgayla ilgili iddianame hazırlandı. Olayda cop ve kafa darbesiyle yüzleri kan içinde kalan kişiler de dahil toplam 6 şüpheliye 3,5 aydan 9 yıla kadar hapis cezası...
Savcı, İnönü'deki coplu kavgaya 9 yıla kadar hapis istedi
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnönü Stadı’nda oynanan Beşiktaş - Orduspor maçında tribünde çıkan coplu kavgayla ilgili iddianame hazırlandı. Olayda cop ve kafa darbesiyle yüzleri kan içinde kalan kişiler de dahil toplam 6 şüpheliye 3,5 aydan 9 yıla kadar hapis cezası istendi.

Beşiktaş - Orduspor maçında tribünde çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Spor Savcısı Taner Tabel tarafından hazırlanan iddianamede olaydan sonra tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Rauf Büyük’ün de aralarında bulunduğu 6 şüpheli yer aldı. İddianamede, Rauf Büyük hakkında silahla yaralama suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istendi. Halit Alkaç hakkında kemik kıracak şekilde yaraladığı için 2 yıldan 9 yıla kadar ceza talep edildi. Önder Boyalıklı’ya yaralama ve hakaretten 2 yıl 3 aydan 7 yıl 4 aya kadar hapis talebinde bulunuldu.

Erol Ediz ve Volkan Burak Uzun’a da yaralamadan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis isteyen savcı, İlker Aydın’ın da küfür ve hakaretten 3,5 aydan 2 yıl 4 aya kadar cezalandırılmasını talep etti.

Beşiktaş-Orduspor maçında şeref tribünde çıkan olaylarda cop da kullanılmıştı. Basına da yansıyan görüntülerde olaya karışan taraflardan bazılarının yüzü kan içinde kalmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası