Ege Postası
Geri

Fenerbahçe de duyurdu; Volkan, Mehmet Topuz ve Selçuk’un imzaları yenileniyor

Yeni sezon planlaması çerçevesinde dış transferde Eskişehirspor'dan Alper Potuk ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, iç transferde ise kaptanlarından Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'in sözleşmelerini uzatmak konusunda anlaşmaya...
Fenerbahçe de duyurdu; Volkan, Mehmet Topuz ve Selçuk’un imzaları yenileniyor
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 17:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni sezon planlaması çerçevesinde dış transferde Eskişehirspor'dan Alper Potuk ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, iç transferde ise kaptanlarından Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'in sözleşmelerini uzatmak konusunda anlaşmaya vardı.

Sarı - lacivertli kulübün resmi internet sitesinden Fenerbahçe Futbol A.Ş. imzasıyla yapılan açıklamada, "2002'den bu yana formamızı başarıyla taşıyan milli kalecimiz Volkan Demirel'in 4, 2003'ten bu yana Fenerbahçemiz'de forma giyen Selçuk Şahin'in 2, 2009'dan bu yana Fenerbahçemiz için ter döken milli oyuncu Mehmet Topuz'un ise sözleşmesi 3 yıl süreyle uzatıldı." denildi.

Açıklamada ayrıca, "Fenerbahçe ailesinin birer parçası olarak gördüğümüz oyuncularımıza, yeni dönem için başarılar dileriz." ifadelerine de yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası