Ege Postası
Geri

Şüpheliyi tekme tokat döven iki polis görevden uzaklaştırıldı

Almanya’nın Westerburg şehrinde 27 yaşındaki bir şüpheliye ellerini arkadan kelepçeledikten sonra yüz ve başına peş peşe yumruk atan iki polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.Rheinland Pflaz Eyaleti’na bağlı Westerburg kentinde...
Şüpheliyi tekme tokat döven iki polis görevden uzaklaştırıldı
Haberler / Dünya
29 Haziran 2013 Cumartesi 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya’nın Westerburg şehrinde 27 yaşındaki bir şüpheliye ellerini arkadan kelepçeledikten sonra yüz ve başına peş peşe yumruk atan iki polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

Rheinland Pflaz Eyaleti’na bağlı Westerburg kentinde meydana gelen polis dayağını bir vatandaş cep telefonu ile görüntülemiş ve çekilen görüntüler Rhein Zeitung gazetesinde yayınlanmıştı. Cep telefonu ile çekilen görüntülerde, iki polis memuru ellerini arkadan kelepçeledikleri uyuşturucu bağımlısı 27 yaşındaki bir kişinin yüz ve başına peş peşe yumruk atıyor. Bununla da yetinmeyen polisler, şüphelinin göğsünü tekmeliyorlar ve daha sonra ekip aracına bindiriyorlar. 22 Mayıs’ta kaydedildiği belirtilen görüntülerin basında yer almasından sonra tepkiler çığ gibi büyüdü.

Polis dayağı ile ilgili emniyet müdürlüğü soruşturma başlatırken, Rheinland Pflaz Eyaleti İçişleri Bakanı Roger Lewentz, gerekli inceleme ardından prosedürün uygulanacağını söyledi. Soruşturmanın sağlıklı sürdürülmesi için dayak atan 2 polis görevden uzaklaştırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası