Ege Postası
Geri

Sürekli ve Akpınar sosyal medyada kapıştı

Karşıyaka Belediyesi’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ilçenin her yerine astırdığı ‘Sana ne'’ afişlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından bir tepki de AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’den geldi. Sürekli, Akpınar’a “Saygısız davranış. Akpınar yaptığınız çalışmalara gündeme geliniz” deyince Akpınar'dan kontra geldi. İkili sosyal medya üzerinden atıştı. Sürekli ve Akpınar sosyal medyada kapıştı
Sürekli ve Akpınar sosyal medyada kapıştı
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2016 Pazartesi 18:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Karşıyaka Belediyesi’nin 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kente astığı ‘Sana ne’ temalı afişlerle, Kadıköy Belediyesi tarafından LGBT'li bireyleri öne çıkaran afişlere Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tepki geldi.

Erdoğan, katıldığı etkinlikte “Bir takım çevrelerin kendi deyimleriyle özgürleştirmek adına kadınları kadın yapan güzellikleri imtiyazları ortadan kaldırma girişimlerini görüyoruz. Buna bir takım belediyelerin hazırladığı afişlerde şahit oluyoruz. Bu zihniyet en büyük kadın düşmanıdır.” İfadelerini kullandı.

Akpınar’a bir afiş tepkisi de AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’den geldi. Karşıyaka’da uzun süre AK Parti’den ilçe başkanlığı yapan Sürekli, Akpınar’a yönelik Twitter’dan şu ifadeleri kullandı;

 “Biz her seferinde seviyeli üslup, uzlaşma ve hoşgörüden bahsederken Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kendine yakışanı yaptı. Milletin oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a saygısız davranışıyla gündeme gelme çabaları içine girdi. Sn. Akpınar yaptığınız çalışmalara gündeme geliniz. Karşıyaka’mıza kattıklarınızla gündeme geliniz. Stadın yanında olarak gündeme geliniz. Milletimizin sevgisini ve teveccühünü kazanmış, Cumhurbaşkanımıza dil uzatmayınız. Milletin tercihine saygı gösteriniz.Belediye Meclisnde yaptığnz konuşmayla, afişlerdeki algı yanıltmasıyla Milletimizin Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühünü değiştremezsniz. ”



AKPINAR'DAN KONTRA
Akpınar, Sürekli'nin twitter üzerinden kendisini hedef alan açıklamalarına aynı yolla karşılık verdi. Akpınar, Sürekli'yi etiketleyerek, şu ifadeleri kullandı, "Afişlerdeki mesajları direk üzerinize alınmanız manidar geldi. Oysa ki biz isim belirtmemiştik.. Bir bildiğiniz var herhalde!"




SÜREKLİ'DEN YANIT GECİKMEDİ
Akpınar'ın kontrasına Sürekli'den yanıt gecikmedi.  Sürekli Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi'nin ilçenin çeşitli yerlerine koyduğu iki afişin resmini paylaşarak, "O halde bu pankartlar belediyeniz tarafından yapılmadı mı diyorsunuz" diye yazdı.



Akpınar, Sürekli'nin paylaştığı üzerinde belediyenin isminin yer aldığı afişleri kendilerinin hazırlamadığını ifade ederek "Afişleri de mi trollemeye başladınız. Korsan grafikerleriniz iyi çalışmış. Otların arasından değil, bilbordlardan yazıyoruz #sanane" şeklinde yanıt verdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası