Ege Postası
Geri

Sürekli’den bir günde 3 ilçe ziyareti…

Seçimlere 2 hafta kala program yoğunluğunu arttıran AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, bir günde üç ilçe ziyaretinde bulundu. Yaptığı ziyaretlerin seçim sonralarında da devam edeceğini ifade eden Sürekli “ Dağ, bayır ne fark eder. Gideceğimiz yerde vatandaşın sayısına göre ziyaretlerde bulunmuyoruz. Dağın en tepesinde bir vatandaşımız olsun yine erinmeden koşar gideriz” dedi. AK Parti adayı Kerem Ali Sürekli dur durak bilmiyor
Sürekli’den bir günde 3 ilçe ziyareti…
Haberler / Seçim
24 Mayıs 2015 Pazar 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güne erken saatlerde başlayan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, ekibiyle gerçekleştirdiği istişare toplantısı ardından program ziyaretlerini gerçekleştirdi. Gaziemir’den Kemalpaşa; Kemalpaşa’dan Bayındır ilçesine giden Sürekli halkın her geçen gün artan coşkusuyla karşılanmanın sevincini yaşadı. Tekrarını gerçekleştirdiği görüşmelerde seçmenin sevgisini kazanan milletvekili adayı “Sahalara çıktığımız günden bugüne çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Vatandaşın hangi partiden hangi bölgeden olduğu önemli değil, bizi saygıyla karşılayıp, selamımızı alıyor olması önemlidir.

Vatandaş sorunlarını anlatıp, taleplerini bizzat iletiyor. Siyasetin en güzel yanı da karşılaştığımız bu hoşgörüdür. Biz bu işe gönül verdik. Dağ, bayır ne fark eder. Gideceğimiz yerde vatandaşın sayısına göre ziyaretlerde bulunmuyoruz. Dağın en tepesinde bir vatandaşımız olsun yine erinmeden koşar gideriz. Biz gösteriş için değil, hizmet için geliyoruz” dedi.


BİZ MİLLETİN AYAĞINA GİDERİZ
Bostanlı iskelesinden Alsancak’a geçen Kerem Ali Sürekli, vatandaşla sohbet etti. Millet bizim değil biz milletin ayağına gideceğiz diyen Sürekli, kent kartıyla geçip vapur saatini bekleyerek, o esnada yolcuları selamlayarak iyi yolculuklar diledi. Gün içerisinde iskelede kendilerinin vekil tarafından karşılanmaları dolayısıyla mutluluklarını ifade eden vatandaş, Sürekli’ye başarılar diledi. Bunun üzerine Sürekli “Sizlerden böyle güzel tepkiler almak bizleri onurlandırıyor. İnşallah her daim gülen yüzlerinizle karşılaşamaya devam ederiz. Biz vatandaşımızın, mutluluğu için yaşam refahını en iyiye ulaştırmak için çalışıyoruz. Ayrıca millet bizim değil; biz milletin ayağına gideceğiz. Bundan da şeref duyarız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası