Ege Postası
Geri

Süryani Metropoliti'nden çözüm sürecine destek

Çözüm sürecine Süryanilerden de tam destek geldi. AK Partili milletvekillerinden oluşan heyet Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan Mor Gabriel (Deyrul Umur) Manastırı'nı ziyaret ederek Metporoliti Samuel Aktaş'la görüştü. Batman Milletvekili...
Süryani Metropoliti'nden çözüm sürecine destek
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çözüm sürecine Süryanilerden de tam destek geldi. AK Partili milletvekillerinden oluşan heyet Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan Mor Gabriel (Deyrul Umur) Manastırı'nı ziyaret ederek Metporoliti Samuel Aktaş'la görüştü.

Batman Milletvekili Özdemir’in yanı sıra Van Milletvekili Mustafa Bilici, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’den oluşan heyet Mor Gabriel Metropoliti Sameul Aktaş'ıın çözüm sürecine ilişkin görüşlerini dinledi.

Manastır Metporoliti Samuel Aktaş, çözüm sürecine ve Başbakan Erdoğan’a tam destek verdiklerini dile getirdi. Metropolit Aktaş, Başbakan Erdoğan’ın sorunu çözecek kişi olduğuna inandığını söyledi.



Metropolit Aktaş, Başbakan Erdoğan’ın uzun yıllardır süren sorunu çözeceğine olan inancının tam olduğunu vurgularken, süreçle ilgili düşüncelerinin Başbakan Erdoğan’a iletilmesi ricasında bulundu.

Metropolit Aktaş, ayrıca Süryanilerin ve manastırlarının bazı sıkıntılarının olduğunu ve bu sıkıntıların çözümü için Başbakan’dan destek istediklerini dile getirdi.

Batman Milletvekili Özdemir ise Metropolit'ten Süryanilerin sıkıntılarını geniş bir şekilde dinleyip, en kısa sürede çözülmesi için kendilerine aktarılan sıkıntıları Başbakan Erdoğan’a ileteceği söyledi.

Ziyaret sonunda milletvekili heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini ileten ve heyete kapıya kadar eşlik ederek desteklediklerini yineleyen Metropolit Aktaş, çözüm süreciyle ilgili çalışmalarında heyete başarılar diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası