Ege Postası
Geri

Susuz’daki yarışmaya bakanlık denetçisi sponsor desteği sağladı

Kars’ın Susuz ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödüller için Milli Eğitim Bakanlığı denetçisi Fatih Demir araya girdi ve ödüller için sponsor desteği sağladı.Susuz’da yaşanan olay ilk olarak ilçeye...
Susuz’daki yarışmaya bakanlık denetçisi sponsor desteği sağladı
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kars’ın Susuz ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenlere verilecek ödüller için Milli Eğitim Bakanlığı denetçisi Fatih Demir araya girdi ve ödüller için sponsor desteği sağladı.

Susuz’da yaşanan olay ilk olarak ilçeye bağlı 29 ilkokul arasında beş kategoriye göre düzenlenen yarışmayla başladı. Birleştirilmiş sınıfların kendi aralarında ve müstakil sınıfların kendi aralarında yarıştığı yarışmada Aynalı İlkokulu birinci, Çamçavuş İlkokulu ikinci, Küçük Çatak İlkokulu da üçüncü oldu.

İlçeye denetime gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yarışma düzenlediğini öğrendi. Denetçi Fatih Demir bütün öğrencilerin ödüllendirilip ödüllendirilmeyeceğini sordu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray da bütün öğrencilere ödül vermek istediklerini, ancak imkanlarının kısıtlı olduğunu söyledi. Bunun üzerine denetçi Demir, yarışmaya katılan bütün öğrencilerin ödüllendirilmesini istedi ve kendisinin destekleyici bulacağını belirtti.

Demir girişimi ile bulunan sponsorlar öğrencileri 23 Nisan’da ödüllendirecek. Birinci olan okulun öğrencilerine tablet bilgisayar, diğer öğrencilere ise MP4 verileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası