Ege Postası
Geri

Sutopuyla gelen dostluk

Bornova Belediyesi, Göztepe Rotary Kulübü ve Türkiye Sutopu Federasyonu’nun işbirliği ile düzenlenen 15. Ulusal Egemenlik Su Topu Gençlik Kupası muhteşem görüntülere sahne oldu. Turnuva’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesi nedeniyle bayan takımları yarıştı. Yunanistan’dan Olimpiakos ve Nox takımları ile Türkiye’den Galatasaray, Esti ve Genç Bayan Milli Takımı’nın katıldığı Turnuva dostluk havasında geçti. Şampiyon olan Olimpiakos Takımı kupa sevinci yaşadı
Sutopuyla gelen dostluk
Haberler / Spor
10 Mart 2014 Pazartesi 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Belediyesi, Göztepe Rotary Kulübü ve Türkiye Su Topu Federasyonu’nun işbirliği ile Bornova Belediyesi Işıkkent Spor Tesisleri’nde yapılan Ulusal Egemenlik Sutopu Turnuvası dostluk havasında geçti. Yunanistan’dan Olimpiakos ve Nox takımları ile Türkiye’den Galatasaray, Esti ve Genç Bayan Milli Takımı mücadele etti. Turnuvanın şampiyonu Yunanistan’dan gelen Olympiakos olurken, ikinci Esti, üçüncü Galatasaray, dördüncü Genç Bayan Milli Takımı beşinci ise Nox oldu.
 
Türkiye ile Yunanistan arasında yeni dostluk köprülerinin kurulmasına aracı olan Turnuva’nın maçları oldukça çekişmeli geçti. 7 Mart Cuma akşamı başlayan maçlar 9 Mart Pazar günü tamamlandı. Turnuva’yı Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve Göztepe Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Rehai Kızıltan, Türkiye Sutopu Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Reha Alpar ve vatandaşlar ilgiyle izledi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof Dr. Kamil Okyay Sındır, Ulusal Egemenlik Sutopu Turnuvası’nın iki ülke halkları arasındaki dostluğun pekişmesine yaptığı katkıya dikkat çekerek, “İki ülke sporcularını dostça kardeşçe bir ortamda bu Turnuva aracılığıyla biraraya getirdik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Ali Rehai Kızıltan da, “Ulusal Egemenlik Sutopu Turnuvamızı bu sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde sadece kadın sutopu takımları arasında düzenledik. Bu turnuvamızın ülkeler arasındaki dostluk ve anlayışın gelişmesine katkı sağlamasını diliyoruz” dedi.
 
Türkiye Sutopu Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Reha Alpar Turnuva’nın düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası