Ege Postası
Geri

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'tan Mısır açıklaması

Mısır'da meydana gelen olaylar sebebiyle üzüntüsünü dile getiren Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdulaziz, son olayların dostları üzdüğünü, düşmanları sevindirdiğini söyledi.Kral Abdullah, Arap ve İslam dünyasının seçkin şahsiyetlerini,...
Suudi Arabistan Kralı Abdullah'tan Mısır açıklaması
Haberler / Dünya
16 Ağustos 2013 Cuma 19:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır'da meydana gelen olaylar sebebiyle üzüntüsünü dile getiren Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdulaziz, son olayların dostları üzdüğünü, düşmanları sevindirdiğini söyledi.

Kral Abdullah, Arap ve İslam dünyasının seçkin şahsiyetlerini, onurlu alimleri Mısır'ın güvenliğini sarsmaya çalışan herkesin karşısında tek yürek olmaya çağırdı. Meydana gelen olaylar karşısında suskun kalınmaması gerektiğini ifade eden Kral Abdullah, "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytantır." ifadesini kullandı.

Kral Abdullah, "Suudi Arabistan, halk ve hükümet olarak Mısırlı kardeşlerimizin yanında. Terörün, bozgunculuğun ve fitnenin ve Mısır'ın içişlerine karışan herkesin karşısındayız." dedi.

Suudi Kralı Abdullah, Mısır güvenik güçlerini kastederek, "Mısır halkından bazı basit düşünceli avam halkı kandırmaya saptırmaya ve yönlendirmeye çalışan her türlü art niyetli çevreleri bastırmaya hakkı vardır." dedi.

Kral Abdullah, Mısır'ın içişlerine karışıldığını iddia ederek, "Mısır içişlerine karışanlar bilsinler ki, onlar bu davranışlarıyla fitne ateşini tutuşturuyorlar ve teröre destek veriyorlar. Mısır, Allah'ın izni ile sahili selamete kavuşacak." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası