Ege Postası
Geri

TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan ile yarın görüşecek

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde çıktığı liderler turunda yarın başbakan Erdoğan ile görüşecek. Bugün muhalefet partileri ile görüşen Çiçiek'in yarın Başbakanlık Resmi Konut'ta saat 13,30'da...
TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan ile yarın görüşecek
Haberler / Politika
9 Temmuz 2013 Salı 14:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde çıktığı liderler turunda yarın başbakan Erdoğan ile görüşecek. Bugün muhalefet partileri ile görüşen Çiçiek'in yarın Başbakanlık Resmi Konut'ta saat 13,30'da Erdoğan ile görüşeceği belirtildi.

TBMM Başkanı bugün ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kapısını çaldı ve görüşme devam ediyor. Çiçek bugün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve BDP Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Selahattin Demirtaş ile de bir araya gelecek.

Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun, TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında geçen hafta yaptığı toplantıda, liderler turu yapılması kararı alınmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası