Ege Postası
Geri

TBMM'de ihtisas komisyonları başkanlarını seçti

TBMM’deki ihtisas komisyonları başkanlarını seçti. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İçişleri Komisyonu Başkanı, eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Dışişleri Komisyonu Başkanı, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da Çevre Komisyonu Başkanı oldu.
TBMM'de ihtisas komisyonları başkanlarını seçti
Haberler / Politika
15 Haziran 2023 Perşembe 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda dün üyeleri seçilen ihtisas komisyonları, bugün ilk toplantılarını yaparak başkanlarını belirledi. Önceki dönemde bakanlık yapanlar isimler, ihtisas komisyonlarına başkan seçildi.

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt Anayasa Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel Adalet Komisyonu Başkanı, eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Milli Savunma Komisyonu Başkanı, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu İçişleri Komisyonu Başkanı, eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay Dışişleri Komisyonu Başkanı, eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu Bayındırlık, İmar, Ulaştırma, Turizm Komisyonu Başkanı, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum Çevre Komisyonu Başkanı, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, eski Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti  Bursa Milletvekili Mustafa Varank Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Sunay Karamık Dilekçe Komisyonu Başkanı, eski Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası