Ege Postası
Geri

TEMAD İzmir’den CHP'ye destek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş ve dernek yöneticileri, CHP İzmir STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül’ü ziyaret etti. Ziyarette gündemde 1 Kasım seçimleri ve 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkede yaşanan terör olayları vardı. TEMAD İzmir, 1 Kasım seçimlerinde CHP’ye tam destek mesajı verdi. TEMAD İzmir’den
TEMAD İzmir’den CHP'ye destek
Haberler / İzmir
23 Ekim 2015 Cuma 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş ve yöneticiler, CHP İzmir STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül’ü ziyaret etti. TEMAD İzmir, 1 Kasım seçimlerinde CHP’ye tam destek mesajı verdi.

CHP’li Akgül’e sorunlarını dile getiren emekli astsubayların gündeminde 1 Kasım seçimleri ve 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkede yaşanan terör olayları vardı.



TEMAD İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş, ziyarette “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kara, Deniz, Hava ve Jandarmada görev yapan astsubaylar ülkenin bölünmez bütünlüğü, Cumhuriyet ilkeleri ve vatan için mücadele etmektedir. Ülkemizin bugünkü durumuna üzülüyoruz. Terörü kınıyoruz. Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Bu beladan el birliğiyle çıkacağız. CHP’nin STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı'nı ziyaret ettik. Ülkemizin geleceği adına elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşünüyoruz. Fikir alışverişinde bulunduk. CHP’ye desteğimiz şüphesiz. TEMAD olarak CHP’ye destek veriyoruz. CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan’ın babası emekli astsubaydır. Bakan’ın kendisi de TEMAD üyesidir. Onun adaylığı ve vekil seçilmesi bizi çok mutlu edecektir” dedi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Akgül ise TEMAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, CHP olarak STK’larla iyi ilişkiler içinde olduklarını, STK’ları önemsediklerini, hep birlikte ülkenin refahı için çalıştıklarını söyledi. Akgül, TEMAD’ın ülkenin durumuna yönelik duyduğu hassasiyetinin ve yaptıkları çalışmanın önemine dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası