Ege Postası
Geri

TEMAD’tan Batur’a tam destek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İzmir şubeleri, Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur’u makamında ziyaret etti. TEMAD İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş ve ilçe başkanları, ‘Başkan Batur için her türlü desteği vermeye hazırız’ dedi. 'Üzerimize düşeni yapmaya hazırız'
TEMAD’tan Batur’a tam destek
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Kasım 2018 Perşembe 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’a derneklerden gelen destek ziyaretleri devam ediyor. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş, Narlıdere Şube Başkanı Necdet Akyüz, Buca Şube Başkanı Hasan Hüseyin Koçer, Güzelbahçe Başkanı Osman Kaçmaz, Bayraklı Başkanı Kenan Özük ve Urla Şube Başkanı Mustafa Büyüktarakçı katıldı, Başkan Batur'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Batur,  "Şanlı ordumuzun siz değerli mensuplarının, bize her zaman destek olduğunuzu biliyoruz. Bundan sonra da, çıktığımız yolda yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç verir" dedi. TEMAD'ın İzmir’de geniş bir kitleye sahip olduğunu vurgulayan Batur, "Bugüne kadar Narlıdere TEMAD başkanımız ve dernek mensubu arkadaşlarımızla çok güzel işlere imza attık. Birbirimize destek olduk ve çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne buraya gelerek bize destek olan TEMAD İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş ve ilçe başkanlarımıza tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Üzerimize düşen ne varsa yapamaya hazırız

TEMAD İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş Batur'un, derneklerine her zaman destek olduğunu vurguladı. Akbaş, "Şimdiye kadarki destekleriniz için sonsuz teşekkür ederiz. TEMAD olarak bizde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığınızı tebrik ediyor sizi o koltukta görmek istediğimizi tekrar ediyoruz. Bizim Başkan Batur’a olan desteğimiz, inancımız tamdır. Üzerimize düşen ne varsa yapamaya hazırız” dedi. Konuşmaların ardından TEMAD İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş, başkan Batur’a TEMAD’a yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası