Ege Postası
Geri

TEM’de 14 araç birbirine girdi: 4 yaralı

Kurtköy’de 13’ü TIR toplam 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, TEM Otoyolu Kurtköy mevkisinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Kontrolden çıkan bir TIR, yol ayrımında bulunan bariyerlere çarptı....
TEM’de 14 araç birbirine girdi: 4 yaralı
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 04:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kurtköy’de 13’ü TIR toplam 14 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Kurtköy mevkisinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Kontrolden çıkan bir TIR, yol ayrımında bulunan bariyerlere çarptı. Arkadan gelen 12 TIR ve 1 otomobil duramayarak boya yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada bir TIR’da bulunan boyalar yola saçıldı.

Kazaya karışan TIR sürücüsü Mehmet Sarı, “Baktım trafik bir anda durdu. Ben de frene bastım durdum dörtlüleri yaktım ama arkadan gelenler bana vurdu. Bende bir şey yok. Ama arkadan vuran yaralıydı galiba” diye konuştu.

Kaza sebebiyle trafik bir süre tek şeritten verildi. Çamlıca Gişeleri'nden Kurtköy'e kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla otoyolda trafik normale döndü. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası