Ege Postası
Geri

TEM’de kaza: 5 yaralı

Sarıyer’de, bir minibüsün seyir halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza, saat 01.00 sıralarında, TEM otoyolu Harp Akademileri Tüneli Edirne istikametinde meydana geldi. İçinde 6 kişinin bulunan ve sürücü Semih Urfalı...
TEM’de kaza: 5 yaralı
Haberler / Güncel
5 Ağustos 2013 Pazartesi 04:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sarıyer’de, bir minibüsün seyir halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında, TEM otoyolu Harp Akademileri Tüneli Edirne istikametinde meydana geldi. İçinde 6 kişinin bulunan ve sürücü Semih Urfalı yönetimindeki 34 GJ 0272 plakalı minibüs, seyir halinde ilerlerken aynı yöndeki bir kamyona arkadan çarptı. Minibüs sürücüsü Urfalı ile birlikte Osman ve Mehmet Turan kardeşler ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araç içinde sıkışan Osman Turan, olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar ise ilk tedavileri ambulanslarda yapıldıktan sonra çevredeki hastanelere gönderildi.

Bu arada, minibüsün arkadan çarptığı kamyonun olay sırasında durmadan yoluna devam ettiği ileri sürüldü. Kaza nedeniyle otoyolda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. Minibüsün olay yerinden kaldırılmasıyla otoyol trafiği yeniden normale döndü. Kazaya karıştığı iddia edilen kamyon şoförünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası