Ege Postası
Geri

TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı: Sendikadan eylem kararı!

Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden ve İZSU, IZDOĞA,İZBETON ve İZULAŞ A.Ş. işyerlerinde çalışan 5500 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine Belediye-İş Sendikası 5 Mart 2024 Salı Günü saat 11'de Belediye-İş Sendikası Şubeler Hizmet Binası önünde toplanarak basın açıklaması yapacak. 
TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı: Sendikadan eylem kararı!
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2024 Pazartesi 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden ve İZSU, IZDOĞA,İZBETON ve İZULAŞ A.Ş. işyerlerinde çalışan 5500 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. 

Belediye-İş Sendikası 5 Mart 2024 Salı Günü saat 11'de Belediye-İş Sendikası Şubeler Hizmet Binası önünde toplanarak basın açıklaması yapacak. 

Konuya ilişkin olarak Belediye-İş Sendikası tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden ve İzSU, IZDOĞA, İZBETON ve İZULAŞ A.Ş. işyerlerinde çalışan 5500 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde, belediye yönetiminin akla mantığa sığmayan teklifi ve anlaşılmaz tavrı nedeniyle anlaşma sağlanamamıştır. Yaşanan siyasi çekişmelerin, kavgaların parçası, tarafı sorumlusu biz emekçiler değiliz. Yaşamın pahalı, emeğin ucuz olduğu bu sefalet düzenini, bizlere açlığa ve yoksulluğa mahkûm eden ücret teklifini kabul etmiyoruz.

Sendikamız üye, yönetici ve temsilcileri alın terinin hakkını almak, kararlılığını dosta düşmana göstermek için 05 Mart 2024 Salı günü saat 11.00'da Belediye-İş Sendikası Şubeler Hizmet Binası önünde toplanarak gerçekleştirecekleri yürüyüşle Saat 12.00'da İzmir Büyükşehir Belediyesi Egemenlik Evi Binası önünde kitlesel basın açıklaması yapacaktır.

Belediye-İş üye ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan basın açıklamasına basın emekçilerini, sendikaları ve emekten yana tüm dostlarımızı davet ediyoruz."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası