Ege Postası
Geri

TİS görüşmelerinde kriz devam ediyor: İşçiler protesto edecek!

Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden ve İZSU, IZDOĞA,İZBETON ve İZULAŞ A.Ş. işyerlerinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamamıştı. Daha önce iki defa iş bırakan işçiler yarın bir araya gelerek belediye yönetimini protesto edecek.
TİS görüşmelerinde kriz devam ediyor: İşçiler protesto edecek!
Haberler / İzmir
15 Mart 2024 Cuma 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden ve İZSU, IZDOĞA,İZBETON ve İZULAŞ A.Ş. işyerlerinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamamıştı.

Daha önce iki defa iş bırakan işçiler 19 Mart 2024 Salı günü saat 10.00' da Konak Pier önünde toplanarak yürüyüş gerçekleştirecek.

Yürüyüşün ardından saat 11:00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Egemenlik Evi Binası önünde binlerce emekçi, oturma eylemi başlatarak belediye yönetimini protesto edecek.

Sendika eyleme ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden ve BÜYÜKŞEHİR,İZSU, İZDOĞA, İZBETON ve İZULAŞ’da çalışan emekçileri kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinde belediye yönetimi hayat gerçeklerine aykırı ücret teklifinde ısrar ediyor.

Sendikamız üye, yönetici ve temsilcileri alın terinin hakkını almak, kararlılığını dosta düşmana göstermek için 19 Mart 2024 Salı günü saat 10:00’da Konak Pier Binası önünde toplanarak yürüyüş gerçekleştirecektir.

Yürüyüşün ardından Saat 11:00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Egemenlik Evi Binası önünde binlerce emekçi, oturma eylemi başlatarak belediye yönetiminin uzlaşmaz tutumunu protesto edecektir."

 

TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı: Sendikadan eylem kararı!
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası