Ege Postası
Geri

TOBB, Ödemiş Ticaret Odası'na kayyum atadı

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin’in FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından, Ödemiş Ticaret Odası'na Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kayyum atandı. 
TOBB, Ödemiş Ticaret Odası'na kayyum atadı
Haberler / İzmir
22 Kasım 2016 Salı 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Ödemiş İlçesi Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin'in Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanması ve bazı yöneticilerin istifa etmesiyle düşen yönetim kuruluna Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 3 kişilik kayyum heyeti atandı.

TOBB'dan yapılan açıklamada, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin'in FETÖ soruşturmasında tutuklanmasının ardından bazı yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesiyle de yönetim kurulunun düştüğü ve 3 kişilik kayyum atandığı belirtildi. Açıklamada, yeni yönetim belirlenene kadar, avukat Kadir Yetik başkanlığında, mali müşavir Coşkun Açar ile Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu'nun kayyum olarak atandığı ifade edildi. 

Avukat Kadir Yetik başkanlığında oluşturulan kurul, yönetim kurulu başkan ve üyelikleriyle, boş bulunan meslek komiteleri ve meclis üyelikleri seçimlerine ilişkin takvimin belirlenmesi ve sürecin başlaması için çalışmalara başlayacak. Kayyum heyeti başkanı Yetik, "En geç 1 ay içinde seçim takvimiz sonuçlanarak, yeni yönetimi seçerek yeni yönetimi göreve getireceğimizi bekliyorum" dedi.  (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası