Ege Postası
Geri

TPIC, vergi rekortmenleri listesinde 55. sırada

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan ‘Kurumlar Vergisi Rekortmenleri‘ listesine 2012’de 81.sıradan giren Turkish Petroleum International Company (TPIC), gelir ve kar artışına bağlı olarak 2013‘te 26 basamak atladı. Listede...
TPIC, vergi rekortmenleri listesinde 55. sırada
Haberler / Ekonomi
21 Haziran 2013 Cuma 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan ‘Kurumlar Vergisi Rekortmenleri‘ listesine 2012’de 81.sıradan giren Turkish Petroleum International Company (TPIC), gelir ve kar artışına bağlı olarak 2013‘te 26 basamak atladı. Listede 55. sırayı alan şirketin başarısında yönetimi ve faaliyetleri de önemli rol oynadı.



TPIC, geçen sene Venezuela ile konut karşılığı petrol ve Kuzey Irak ile ham petrol karşılığı ürün ticareti projeleri ile gündeme gelmişti. Halen Libya ve Akdeniz havzasında petrol ticareti yapan şirket, ayrıca Irak’ta bulunan Rumailaı’da 305 milyon ABD Doları yatırımı parafe etmişti. Türkiye’de 40 adet arama ruhsatı olan Turkish Petroleum International Company, bilhassa Adıyaman Şambayat Sahası’nda son dönemlerde yaptığı sondajlarla önemli oranda petrol üretiyor. Ayrıca jeotermal yatırımcılarınca sondaj müteahhitliğinde tercih ediliyor.


Ocak ayında Bakanlar Kurulu kararı ile Boru Hatları Petrol Taşıma AŞ’ye (BOTAŞ) bağlanan TPIC‘in Kuzey Irak’ta yabancı petrol devleri ile el ele vererek petrol arama faaliyetleri yürüteceği haberleri basında adından söz ettirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası