Ege Postası
Geri

TÜFAD'dan Aydoğdu heykeline kınama

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yaşadığı kebapçı kavgası ile gündeme gelen Selahattin Aydoğdu'nun heykelinin dikilmesini kınadı.Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yaşadığı kebapçı kavgası ile gündeme gelen Selahattin Aydoğdu'nun heykelinin dikilmesini kınadı.
TÜFAD'dan Aydoğdu heykeline kınama
Haberler / Spor
3 Eylül 2017 Pazar 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fatih Terim ile yaşadığı kebapçı kavgası ile gündeme gelen Selahattin Aydoğdu'nun heykelinin dikilmesine ilişkin yazılı bir açıklama yapan TÜFAD,  "Ülkemizde her alanda olduğu gibi futbolumuzda da insanlar kolay kolay yetişmiyor. Adli makamlara intikal etmiş ve henüz sonuçlanmamış bir olay nedeniyle değerli hocamız Fatih Terim'in yıpratılması asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, "Ülkemize itibar kazandırmış, geçmişi başarılarla dolu böyle bir teknik adamı, kişisel veya ailevi nedenlerle karıştığı bazı adli olaylar sebebiyle bir çırpıda söküp atmak kolay olamaz. TÜFAD olarak buna izin vermemiz mümkün değildir. Ülkemizde her alanda olduğu gibi futbolumuzda da insanlar kolay kolay yetişmiyor. Adli makamlara intikal etmiş ve henüz sonuçlanmamış bir olay nedeniyle değerli hocamız Fatih Terim'in yıpratılması asla kabul edilemez. Hele bu eylemin, ilim, irfan ve bilim yuvası olan yükseköğretim kurumu üniversitede, Türkiye'nin geleceği olarak gördüğümüz bir grup genç öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmesi son derece üzücü olmuştur. Bu olayla ilgili yapılan 'Heykel' eylemini şiddetle kınıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizi hafızalarını tekrar yoklayarak sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Saygılarımızla" denildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası