Ege Postası
Geri

TUSKON Başkan Yardımcısı Coşkun tecrübelerini anlattı

TUSKON Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun, şirketlerin başarıya ulaşabilmesi için mutlaka bir hedefi olması gerektiğini söyledi. Coşkun, hedef karşısında bahane bulunmaması gerektiğini belirterek, hedeften gözünü ayıran kişinin bahanelerle...
TUSKON Başkan Yardımcısı Coşkun tecrübelerini anlattı
Haberler / Genel
6 Temmuz 2013 Cumartesi 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TUSKON Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkun, şirketlerin başarıya ulaşabilmesi için mutlaka bir hedefi olması gerektiğini söyledi. Coşkun, hedef karşısında bahane bulunmaması gerektiğini belirterek, hedeften gözünü ayıran kişinin bahanelerle karşılaşılacağı uyarısında bulundu. Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Akhisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKİSAD) tarafından düzenlenen “Tecrübe Paylaşımı” toplantısına katılan Coşkun, bilgi ve tecrübelerini anlattı.

'BAŞARI İÇİN HEDEF ÖNCELİKTİR'

Başarıyı sağlamak için önce hedef belirlenmesi gerektiğini belirten Başkan Yardımcısı Coşkun, "Hedef koyulduğunda, 'Bu hedefin neresindeyim ve ne kadarını gerçekleştirdi? Bunu yapmam için neler gerekiyor'' deyip kendini rahata ve rehavete kaptırmadan, bahaneler üretmeden ulaşılması gerekir.” dedi. Hedef koyup o yolda ilerlerken engeller çıkabileceğini vurgulayarak, "Önemli olan, engellere takılmadan yolumuza devam edebilmemizdir. Ayrıca sürekli bir değişim içindeyiz. Bu değişime ve gelişime ayak uydurmamız, yenilenmemiz gerekir. Aksi takdirde işimizde ve hedeflerimizde ilerleyemeyiz. Başarılı olabilmek için işlerimizi ertelemememiz gerekir. Yarın veya haftaya yaparız dediğimizde yığılma olacak ve altından kalkamayacağımız bir hal alacaktır. Bugünün işini yarına bırakmadan, zamanında ve günlük olarak yapmalıyız. Ayrıca başarılı olabilmek, ufkumuzu ve ticari bakış açımızı geliştirebilmek için yurtdışı seyahatlerini de değerlendirmeliyiz." şeklinde konuştu.

'İKTİSATLI OLMAMIZ GEREKİR'

Mutlaka "kötü gün" hesabı olması gerektiğini söyleyen Ahmet Coşkun, "Paramızı, borç ödeme dengemizi iyi yönetmeliyiz. İktisatlı olmamız gerekir. İktisat, var günde yapılabilir." dedi. Kişisel gelişime de değinen Coşkun, "Eğitim alarak ve düzenli kitap okuyarak kendimizi geliştirmeliyiz." diye konuştu.

Toplantının sonunda AKİSAD Başkanı Said Yalçın, katılımcılara teşekkür ederek Coşkun’a zeytinyağı şildi, Emin Demirci ise çiçek takdim etti. Programa Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, dernek yönetimi ve işadamları katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası