Ege Postası
Geri

Taban 'Ünsalan' dedi, Ünsalan 'varım' dedi

CHP Karşıyaka’da 27 Ocak’ta gerçekleşecek kongre öncesi adaylığını açıklayan ikinci isim Müjdat Ünsalan oldu.
Taban 'Ünsalan' dedi, Ünsalan 'varım' dedi
Haberler / Politika
21 Ocak 2013 Pazartesi 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka eski  İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın çete operasyonu kapsamında tutuklanmasıyla başlayan süreç, Alabay’ın istifası, ardından il yönetiminin ilçe yönetimini görevden el çektirmesi ve Kayyum Heyeti atamasıyla devam etmişti. CHP’nin en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Karşıyaka’da 27 Ocak’taki kongre öncesi adaylar belli olmaya başladı.   İl Başkanı Ali Engin’in  desteğini alarak adaylığını açıklayan Kayyum’un başındaki isim Dr. Ali Karaege’den sonra  gözler Alabay’ın ekibine çevrilmişti. Kim aday gösterilecek sorusu cevabını buldu. Uzun zamandır Alabay’la birlikte siyasette yol arkadaşlığı yapan Müjdat Ünsalan adaylığını açıkladı.

 OY BİRLİĞİYLE ÜNSALAN

Nisan ayında gerçekleşen kongrede Alabay’a büyük destek veren delegasyondan 27 Ocak sürecinde  Ünsalan'a destek çıktı. Akşam saatlerinde Ege Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya mahalle önderleri davet edildi. Mahallelerden delegelerin de adeta çıkarma yaptığı toplantıda Ünsalan'a 'aday ol' çağrısı oy birliğiyle yapılırken Ünsalan da 'varım' dedi.

 ÜNSALAN: TABANIN SÖZ SAHİBİ OLDUĞU HER PLATFORMDA VARIM

Ünsalan Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “ Örgüte yıllarca emek vermiş biri olarak hep özgür iradeyi savundum ve inandım. Uzun zamandır mahalle önderleri ve delegeyle bir araya gelerek fikir ve önerilerini dinliyorduk. Karşıyaka’nın her mahallesinden gelen mahalle önderiyle akşam saatlerinde  toplantı yaptık.  Kongrede aday olmamı istediler. Gündem dahilinde yapılan oylamayla bu kararı aldılar. Bu benim için görevdir. Bu sorumluluğun altına girmek parti görevidir. Tabanın söz sahibi olduğu her platforma ben varım.  27 Ocak’ta gerçekleşecek kongrede bu doğrultuda  adayım” dedi.

 “TABAN BİZİ BİRLEŞTİRİR”

Geçtiğimiz gün Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’la yaptığı görüşmede Durak'la uzlaşamadıklarına yönelik çıkan iddialar içinse Ünsalan, “ Cevat Durak partinin Karşıyaka’da kurucu ilçe başkanıdır. Partiye büyük emekleri olmuştur. Şimdi ise belediye başkanı olarak partisine ve vatandaşa hizmet etmektedir. Karşıyaka tabanı bizi birleştirir. Ayrıştırmaz...” dedi. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası