Ege Postası
Geri

Taksim'de gazlı gün kara bilanço!

Taksim'de bugün gerçekleşen müdahaleler sonucu Gezi parkındaki büyük revire kaldırılanlar arasında ağır yaralılar da var.
Taksim'de gazlı gün kara bilanço!
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL - Taksim Meydanı'nda sabah 07:30'da başlayan polis müdahalesinin bilançosu da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Direnişçilerin Gezi Parkı 'nın Mete Caddesi tarafındaki çay bahçesine kurdukları büyük revire sabahtan bu yana yüzlerce kişi başvurdu.

Radikal'in elde ettiği bilgiye göre, akşam saat 20:15 sularında başlayan ikini büyük müdahaleye kadar revire başvuran ya da getirilen yaralıların bilançocu şöyle: 21 kişi kafa travması, 11 muhtelif kırık, 7 astım krizi, 1 epilepsi nöbeti, 460 gaz maruziyeti, 81 gaz bombası ve plastik mermiye bağlı travma ve yaralanma, 10 yanık, 7 kesik...

Olaylar sırasında 2 yabancı basın mensubu göğüs ve boyunlarına aldıkları cop darbeleriyle yaralanırken, bir kişi de kalp krizi şüphesiyle hastaneye sevk edildi.

Gezi parkındaki doktorlar, bu rakamlara, akşam başlayan ve günün en büyük müdahalesi olan olaylarda yaralananların dahil olmadığını, son müdahaleden sonra 80 kişinin çeşitli şikayetlerle revire geldiğini açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası