Ege Postası
Geri

Taraftarlar 'Mustafa Kemal'in Askerleriz' diye bağırdı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finalinin iptal edilmesi üzerine maç için stadyuma gelen Türk taraftarlar, Suudi yönetimini protesto etmek için "Mustafa Kemal'in Askerleriz" sloganı attı. Taraftarların sloganlarının duyulması üzerine yandaş yayın kuruluşundaki sunucuların protestoları bastırmaya çalışması sosyal medyada büyük tepki çekti.
Taraftarlar 'Mustafa Kemal'in Askerleriz' diye bağırdı
Haberler / Spor
29 Aralık 2023 Cuma 21:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali, Suudi Arabistan yönetiminin tarafların sahaya Atatürk posterleri ve tişörtleri ile çıkmasına izin vermemesi üzerine iptal edildi.

TRİBÜNLER 'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİZ' DİYE İNLEDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimleri, TFF'nin dayatmalarına rağmen maça çıkmayı reddederken, stadyumda toplanan taraftarlar Suudi Arabistan'ı protesto etmek için tek ses oldu ve "Mustafa Kemal'in Askerleriz" sloganları attı.

YANDAŞ KANAL NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

Taraftarların "Mustafa Kemal'in Askerleriz" sloganlarının yayına yansıması üzerine yandaş yayıncı kuruluş ATV'de panik havası yaşandı. Spikerlerin taraftar sesini bastırabilmek için ses tonunu yükseltmesi sosyal medyada büyük tepki gördü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası