Ege Postası
Geri

Tarihi surlarda erkek cesedi bulundu

Amerikalı turist Sarai Sierra'nın öldürülmesiyle gündeme gelen Fatih bölgesindeki tarihi surlarda bu kez bir erkek cesedi bulundu. Polise yapılan ihbarın ardından bulunan ceset, ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu Morgu'na...
Tarihi surlarda erkek cesedi bulundu
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2013 Salı 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amerikalı turist Sarai Sierra'nın öldürülmesiyle gündeme gelen Fatih bölgesindeki tarihi surlarda bu kez bir erkek cesedi bulundu. Polise yapılan ihbarın ardından bulunan ceset, ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Sabah saatlerinde alınan bilgi üzerine polis, tarihi surların Sarayburnu Cankurtaran bölgesinde dehliz içinde bir erkek cesedi buldu. Polis ekipleri hareketsiz yatan kişinin hayatta olabileceği ihtimaline karşı olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda, üzerinde Yusuf Aslan ismine düzenlenmiş İETT kartı çıkan kişinin öldüğü anlaşıldı.

Yanık ve darp izlerine de rastlanan cesedi inceleyen polis, olay yerinde bulunan ve ölen kişiye ait olduğu düşünülen cep telefonunu da incelemeye aldı. İETT kartı üzerindeki ismin, ölen kişi olup olmadığının da araştırıldığı öğrenildi. Cesedin bulunduğu yer ile aynı bölgede daha önce öldürülen Sierra'nın cesedinin bulunduğu yerin birbirine yakın alması dikkat çekti. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası