Ege Postası
Geri

Tarihî bina tehlike saçıyor

İzmir’in Konak ilçesi Çankaya semtinde yıllardır atıl durumda olan eski Atlas Oteli’nin yıkılan çatısı tehlike saçıyor. Çatıda bulunan baz istasyonlarının aşağıya düşme tehlikesi var. Şehrin ortasında görüntü kirliliğine sebep olan binanın dışına, daha önce perde çekilmişti ancak zamanla yıpranarak düştü.
Tarihî bina tehlike saçıyor
Haberler / İzmir
26 Eylül 2013 Perşembe 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bir zamanlar İstanbul'dan kamp yapmak için İzmir'e gelen ünlü futbol takımlarını misafir eden, şehrin en önemli otelleri arasında yer alan Atlas’ın, restore edilip tekrar hizmet vereceği açıklanmıştı. Bugüne kadar hiçbir gelişmenin olmadığı otelin harap hali, perdelerle gizlenmeye çalışıldı. Rüzgar gibi etkenlerle perdenin yırtılarak düşmesi sonucu binanın yıkılan çatısından bazı parçaların sarktığı ortaya çıktı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde üzerinde bulunan otel, görüntü kirliliğinin yanında çatısında bulunan baz istasyonları ve çatı malzemelerinin düşme tehlikesini de barındırıyor. (CİHAN)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası