Ege Postası
Geri

Tarsus İdmanyurdu’nda yeni dönem hazırlıkları başladı

Tarsus İdmanyurdu’nda yeni dönem hazırlıkları başladı. Tarsus İdmanyurdu yönetimi öncelikle teknik direktör Nevzat Dinçbudak ile yola devam kararı aldı. Eylül ayının ilk haftası başlayacak olan 2013-2014 futbol sezonu için öncelikle...
Tarsus İdmanyurdu’nda yeni dönem hazırlıkları başladı
Haberler / Spor
31 Mayıs 2013 Cuma 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarsus İdmanyurdu’nda yeni dönem hazırlıkları başladı. Tarsus İdmanyurdu yönetimi öncelikle teknik direktör Nevzat Dinçbudak ile yola devam kararı aldı.

Eylül ayının ilk haftası başlayacak olan 2013-2014 futbol sezonu için öncelikle iç transfer konusunda görüşmelere başladıklarını ifade eden Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, “Yönetim kurulumuzla görüşerek planlama yaptık. İlk önce iç transferde yeni dönemde de çalışmayı düşündüğümüz oyuncularımızla görüşmelere başladık. Bunun yanında dış transferde de takip ettiğimiz bazı oyuncular var.” dedi.

Haziran ayında anlaşmaya varacakları oyuncularla sözleşmeler imzalamayı hedeflediklerini kaydeden Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, “Temmuz’un 20’sinden itibaren toplanarak Tarsus’ta yeni dönem çalışmalarına başlayacağız. Ardından kamp için şehir dışına çıkacağız.” diye konuştu.

Yeni sezonun 8 Eylül’de başlayacağını belirten Nevzat Dinçbudak, “İyisiyle, kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Geride kalan sezonda hem maddi sorunlar, hem de şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Her şeye rağmen orta sıralarda ligi tamamladık. Fakat Tarsus İdmanyurdu’na yakışan zirveye oynayan bir ekip olmaktır. Bu doğrultuda zirveye oynayacak bir ekip kurma çabası içerisinde olacağız.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası