Ege Postası
Geri

Tarsus’taki esrar operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekiplerinin yaptığı ve 398 kilo esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.Tarsus...
Tarsus’taki esrar operasyonunda 6 kişi tutuklandı
Haberler / Güncel
6 Ağustos 2013 Salı 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekiplerinin yaptığı ve 398 kilo esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 6 kişi çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.

Tarsus polisi, Şanlıurfa polisi ile ortaklaşa yaptığı çalışmada, doğu illerinden Tarsus’a bir TIR ile esrar maddesi getirileceği bilgisini aldı. KOM ekipleri Şanlıurfa polisi ile irtibata geçerek ortak çalışma başlattı. İçine esrar yüklenen çadır çekili sarı renkli TIR’ı beklemeye başlayan ekipler, çevirme noktası oluşturdu. Trafiğin kontrollü bir şekilde akışını sağlayan polisler bahse konu TIR’ı görünce operasyon için harekete geçti. Yapılan operasyonda durdurulan TIR’ın dorsesinin çadırını açan polisler çuvallar ve poşetler içinde piyasa değeri 1 milyon TL olan 398 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Polisler, esrar maddesinin ticaretini ve sevkiyatını yaptıkları iddiasıyla M.S., T.Ö., E.Ç., S.D., R.Z. ve H.A. isimli zanlıları Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Zanlılar, çıkarıldıkları Tarsus Adliyesi'nde tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası