Ege Postası
Geri

Tartan’dan Öğretmenler Günü’ne özel kutlama

Göreve geldiği günden bu yana her 24 Kasım’da öğretmenlerin yanında yer alan Başkan Tartan, bu yıl da geleneği bozmadı ve gelecek kuşaklara ışık olan öğretmenlerin değerini bir kez daha hatırlattı.
Tartan’dan Öğretmenler Günü’ne özel kutlama
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Kasım 2013 Cumartesi 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in köklü liselerinden Atatürk Lisesi ve Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Meslek Lisesi’nde öğretmenlerle buluşarak günlerini kutladı. Konak’ta 200’ün üstünde eğitim kurumu olduğunu hatırlatan Başkan Tartan, “Gönlüm bu özel günlerinde tüm öğretmenlerimizi ziyaret etmekten yana, ancak bu bir güne sığacak bir şey değil” diyerek yüreğinin bütün öğretmenlerin yanında olduğunu ifade etti. Konak’ta girilmeyen okul bırakmayarak 20 milyon liranın üzerinde destekle öğretmen ve öğrencilerin eğitimi daha iyi şartlarda sürdürmelerine katkı koyan Başkan Tartan, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak şöyle konuştu:
“Eğitim toplumların önünü açan bir olgu ve bunu öğretmenlerimiz o sevgi dolu, kollayıcı yaklaşımlarıyla başarıyor. Topluma verdiğiniz değer, kattığınız güç için ne kadar teşekkür etsek az. Bu yüzden her Öğretmenler Günü’nde sizlerle olmaya, tüm sevgi ve özverinizle geleceğin güvencesi gençlere kattığınız her şey için sizleri kutlamaya, bu özel günü yaşatmaya özen gösteriyorum. Anılarımızda anne ve babadan sonra en büyük değer, en özel yer her zaman öğretmenlerindir. Bundan sonra da öğretmenlerimiz içlerindeki pırıltıyı ve sevgiyi sonraki kuşaklara da aktarmaya devam edecek ve topluma yeni güzellikler katacak.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası