Ege Postası
Geri

Tartıştığı iki kişiyi otomobille ezdi

İzmir’in Konak ilçesinde arabadan indirdiği iki kişinin arabasına binerek üzerlerine sürdü. Çarptığı iki kişiden biri öldü, diğeri ise yaralandı. Zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.Olay sabah saat 06.30 sıralarında...
Tartıştığı iki kişiyi otomobille ezdi
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in Konak ilçesinde arabadan indirdiği iki kişinin arabasına binerek üzerlerine sürdü. Çarptığı iki kişiden biri öldü, diğeri ise yaralandı. Zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay sabah saat 06.30 sıralarında Yenişehir semti İşçiler Caddesi'nde meydana geldi. Mert Dindar (22) ve Sercan Küreş (28), 35 GA 5868 plakalı araçla giderken yol üzerinde daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Volkan V.’yi gördü. Araçtan inen Dindar ve Küreş, Volkan V. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Volkan V., aracına binerek tartıştığı şahısların üzerlerine sürdü. Volkan V., otomobil ile Dindar ve Küreş’e çarparak olay yerinden uzaklaştı.

Çarpmanın etkisiyle Dindar ve Küreş kanlar içinde yere yığıldı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Dindar ve Küreş'i Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Mert Dindar yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan Sercan Küreş'in ise tedavisinin ardından, görevlilere haber vermeden hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri Volkan V.’yi gözaltına aldı. Volkan V.’nin yağma ve cinayet suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası