Ege Postası
Geri

Taşerona kadro için son dakika açıklaması

Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilere kadro konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu durumun yıl sonuna kadar çözüme kavuşması için var güçle çalıştıklarını aktaran Bakan Sarıeroğlu, taşerona kadro için yıl sonunu işaret etti.
Taşerona kadro için son dakika açıklaması
Haberler / Ekonomi
15 Kasım 2017 Çarşamba 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, kamuda taşeron istihdamına ilişkin, konunun yıl sonuna kadar bitmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Bakan Sarıeroğlu, kamuda taşeron istihdamı ile ilgili olarak bir kez daha yıl sonunu işaret etti.

Jülide Sarıeroğlu, ilk günden beri konuya ilişkin yaklaşımlarının şeffaf olduğunu, konunun yılsonuna kadar bitmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Sarıeroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geldiğimiz aşamada inşallah kamudaki istihdamla ilgili üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. Yılsonuna kadar şu anda sayın başbakanımızla ilgili mekanizmalarla bu konuların sunumlarını yapma aşamasına geldik. Bu aşamalar tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşıp konu ile ilgili çok hızlı bir biçimde yol almaya çalışacağız. Yapılabilecek en iyi çalışmayı hayata geçirmiş olacağız diye inanıyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası