Ege Postası
Geri

Tatı muhtarlarla iftarda

Ramazan ayı boyunca yurttaşlarla düzenlediği iftar sofralarında buluşan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bu kez de Bucalı Muhtarlarla iftar yaptı.
Tatı muhtarlarla iftarda
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ağustos 2013 Cumartesi 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca Atlı Spor Kulübünde düzenlenen iftar yemeğine eşi Oya Tatı ile katılırken, Başkan Tatı’yı başta Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur olmak üzere, Buca Belediye Başkan Yardımcılarından Halit Kurt, Ziya Çamsarılıoğlu, Muzaffer Kater, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik ve Buca’nın mahalle muhtarları yalnız bırakmadı.

Bucalılara farklı ve özlenen eski Razaman günlerini hatırlatmak ve yaşatmak adına çeşitli sürprizlere imza atan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yol arkadaşları olarak bahsettiği Bucalı muhtarlarla da iftar sofrasında buluşarak Ramazanın bereketini paylaştı. Ney sesleri eşliğinde düzenlenen yemekte söz alan Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, Başkan Ercan Tatı’nın 5. yılında bile muhtarlarını yanından ayırmadığını her zaman kendilerine verdiği değere değindi. Yurdanur “Önümüzdeki dönemde büyük ozanın mısralarında dediği gibi, “Uzun ince bir yoldayız ve gidiyoruz gündüz, gece” Başkanımızın ikinci döneminde 2014’te de birlikte uzun ince yolu tamamlamış olacağız. Kadromuzla birlikte” diye konuştu.



“Tek amacım, Buca’ya yatırım”

Bucalı muhtarlarla iftar açan Başkan Ercan Tatı, yemek sonrası muhtarlara seslenerek, Buca’da başarının sırrını ve ikinci döneme yönelik hedeflerini paylaştı. Ramazan vesilesi ile bir kez daha muhtarla olmanın verdiği mutlulukla mikrofon başına geçen Başkan Tatı, “Güzel bir günde tekrar bir aradayız. Bu güzel gün gibi Kadir gecemizde de sizlerle ve vatandaşlarımızla sahur soframızda buluşacağız. Verdiğimiz iftar yemeklerinde bizlere katılan vatandaşlarımız oruç tutuyor veya tutmuyor. Ama Ramazan vesilesi ile o sıcak yemeği yiyorlar. Ve uzun zamandır birbirini görmeyenlerde orada görme imkanı buluyor. Bizim için en kutsal gecemizde de bir arada olacağız. İftar sonrası Kadir gecemizde sahur soframız da sizleri bekliyoruz. Diğer ilçeler nasıl başladın, nasıl gidiyorsun diye soruyorlar. Ben başladım ama ben değil biz olduk. Biz olunca hepsi oluyor. Sadece yaptığım şu, yola beraber başladığım arkadaşlarımı yarı yolda bırakmadım. Yola başladıklarımı, yolda bulduklarımla değişmedim. Pek çok kişi kendi kafasına göre plan yapabilir, benim kafamda plan yok. Benim kafamda bir tek şey var Buca’ya yatırım yapmak. Kendi kendine tartıp, dizayn edenler var ama bugün dizayn ettiğin kantar yarın gelir seni tartar. Herkeste bunu böyle kabul edecek” dedi.

“Vefat eden muhtarın adı yaşatılacak”

Başkan Ercan Tatı, yemek sonrası da geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeni ile hayatını kaybeden Dumlupınar Mahalle Muhtarı Muammer Ersöz’ün adının da Buca’da yaşatılacağını dile getirdi. Başkan Tatı, “Görev sürem içerisinde birlikte çalışma fırsatı yakaladığım büyüğümüz, ağabeyimiz, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Muammer Ersöz’ü de kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muhtar ağabeyimizi unutmayacağız. Yeni yapacağımız bir parkımıza adını vererek de onu yaşatacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası